Sidor

lördag 8 augusti 2009

Vem för barnets talan? Helt jävla sjuk den här juristen Ruby Harrold-Claesson- hon är en skandal

Det blir bara värre och värre i vårat samhälle. Varför ska man slå ett barn? Är det för att få tyst snabbt? Orkar eller kan man inte prata med sina ungar?

Jag blir förvånad när en sådan här skolad kvinna pratar om att återinföra agan. Hon kan inte veta mycket om barn och deras utveckling. Sorglig människa. Inte nog med det, 80% av de tillfrågade skulle tycka det var smaskigt att få klå upp sina ungar. Riktigt, riktigt skadat!

Fast det är väl klart, när orden tryter tar man till nävarna. Våld föder våld. Det förekommer säkert hur mycket våld som helst i hemmen, redan idag. Våld som är dolt för omgivningen. Fast det är väl klart, vill man ha våldet ute på gatorna, så pratar man inte med sina ungar om vad som är rätt eller fel, man klår upp dom istället. Då vet dom inget annat, det är så man gör när man kommunicerar.

Det man lär hemma, tar man med sig ut i livet sedan.

Den här kvinnan har vad jag vet varit "stulen barndoms" representant. Hur det går ihop förstår inte jag? Vad gör hon där, hur kan hon representera en massa människor som farit illa, som barn blivit slagna och förnedrade. Det är väl ändå mycket motsägelsefullt.

Hur ska hon kunna föra talan för människor som blivit misshandlade som små, när hon förespråkar barnaga. Vilken otäck kvinna "juristen Ruby Harrold-Claesson". Vilken idiot. Hon har länge kämpat för rätten att slå barn. Hon har nog ingen aning om vad hon pratar om, hon har ingen aning om vad det där slaget mot ett barn sätter för spår. Men hon kanske kommer att bli varse det, hon har ju slagit på sina egna barn. Stackars ungar! "usch" hon finns ju i rättsväsendet! Där man ska handskas med rättvisan. Kan inte hon sticka tillbaka dit hon kom ifrån?! Det här är ju ondskan själv!

Vart är världen på väg egentligen. Slår man sina barn, så skall man ha stryk själv! Det är sådana här som sitter högt i en makt ställning som ser till att eländet aldrig tar slut, våldet fortsätter, de kriminella får fortsätta att utsätta barn för övergrepp. Skulle inte förvåna mig om hon kommer med ett förslag om pedofilers rätt att få föregripa sig på barn. Det är ju ungefär samma sak. Förnedring, smärta av ett litet barn. Att ta makten över ett lite barn, kränka det. Hur i helvete! Barn ska ha kärlek, massor av normal kärlek, och självklart ska barn fostras och vägledas. Men inte med aga och våld! Sätt stopp för den här ondskefulla och inkompetenta människan. Här skulle myndigheterna istället ingripit och tagit hennes barn ifrån henne.

Hon slåss för att barn ska få stryk

Hur i helsike har hon kunnat hamna på den här stolen? Det är en skandal!

Ruby Harrold-Claesson, 61, är ordförande i Nordiska kommittén för mänskliga rättigheter, en organisation som verkar för ”skydd av familjers rättigheter”.

Va fan! Barnaga är förbjudet i Sverige, det ligger under strafflagen. Här sitter hon offentligt och berättar hur hon klått sina egna ungar, ändå åker hon inte in i finkan. Hur kan det komma sig? Hon har ju gjort något brottslig den här fina juristen. Ska inte lagen gälla lika för alla? Det står ju att hon är svensk jurist, så då måste hon väl stå under svensk lag!
Den här tanten tycker jag inte om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar