Sidor

fredag 3 juni 2022

Ta bort flerbarnstillägget helt! Sluta uppmuntra folk att skaffa barn för att få pengar!

Jag kan inte förstå varför fletbarnstillägget inte tas bort helt och hållet i en överbefolkad värld. Varför fortsätter man att uppmuntra folk att skaffa barn som om de vore en penningplacering.  Konsekvenserna blir en massa oönskade barn. Det vore bättre att ett enda barnbidrag betalades ut och då för det första barnet. Det första barnet brukar väl för det mesta vara önskat och älskat. 

Jag hade verkligen ingen aning om att man får flerbarnstillägg från barn nr 2. Det är ju helt sjukt! Inte underligt att det blir som det blir! 

Det är konstigt att barnen inte får äta och dricka hur mycket de vill i skolan. Tydligen räcker inte maten till och det blir för dyrt, likt förbannat ska vi sätta en massa ungar till världen.

Matpriserna skenar: 1paket smör bregott 69:-

Bensinpriserna skenar: 1 liter bensin 95 oktan 25:-

Hyrorna på lägenheter skenar till horribla nivåer. Finns nästan inte en lägenhet längre under 8000:- 

Bostadsköerna är en mardröm. Antagligen blir du aldrig etta i kön oavsett om du stått i den i 30 år. Det kommer alltid någon som går före dig i kön. När du trodde du var först i kön så har du helt plötsligt halkat bakåt och får stå där ytterligare några år. Så håller det på! Du blir aldrig först i kön. 

Jag tror nästan att det räcker med 1 barn till varje familj. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar