Sidor

lördag 4 juni 2022

Allt är satt på undantag på grund av NATO ansökan! Inget annat ska tydligen skötas i gangsterlandet Sverige! Karman har slagit till!

Jag tror inte de klarar av att fixa till det som de tidigare regeringarna ställt till med och man kan ju fundera över om de överhuvudtaget vill det! De vill ändå sitta kvar på sina höga stolar. Hur i hela friden ska det bli? 

Det här är inte klokt! Vilket trams! Statsministern hotar med att hela regeringen kommer att avgå om Morgan Johansson får kicken. Jag hörde någon säga på EKOT att det brukar göras så. Men så är det ju inte! Dikt och jävla lögn. Det har sparkats ministrar tidigare och aldrig har hela regeringen avgått för det. Det har kommit en ny minister till posten. Hon statsministern hotar med regeringskris. Det är ju rent maktmissbruk. Hon tvingar andra att göra som hon vill. Gör de inte som hon vill är de dåliga och de straffas och hängs ut.

Näringsminister Thorwaldsson: Rätt av Andersson att hota med regeringskris. Hör hans underliga åsikt om vad demokrati är! 

Här är kurdiska ledamotens krav på S-regeringen.

Amineh Kakabavehs röst i riksdagen kan återigen bli avgörande. Det ser ut som att hennes röst kommer avgöra misstroendevotumet mot justitieminister Morgan Johansson (S). Men kurdnationalisten har nya krav.

För att inte fälla regeringen vill hon nu att Sverige inte terrorklassar fler kurdiska organisationer, vilket är något som Turkiets president Erdogan krävt i för att han ska tillåta Sverige gå med i NATO. Hon kräver även att fångar släpps. Om inte det görs så kommer hon att rösta för ett misstroende, det handlar om principer, säger hon till SVT

Det är ganska sinnessjukt att en politisk vilde med hjärtat i ett annat land ska få makt över en sådan stor fråga.

Hon sitter ju faktiskt i Sveriges riksdag och borde väl i första hand tänka på Sverige och svenskarna. Det borde finnas någon lag som kan reglera det här. Politiska vildar borde inte finnas i riksdagen. De har tillhör ju inget politiskt parti..

Sen läste jag något annat riktigt skrämmande! Det är säkert fler ministrar och myndighetspersoner som borde bytas ut. Hela poliskåren är ju under all kritik och ingen bryr sig! De bara låter det fortgå!

Granskning avslöjar: Polisens mordutredare kan inte svenska


De grova brott som begås av de kriminella gängen är nu så många att de långt överstiger det svenska rättsväsendets utredningsresurser. Det erkänner ställföreträdande rikspolischef Johan Olsson. En granskning som Svenska Dagbladet gjort ger en skrämmande bild av en poliskår där nyutexaminerade, oerfarna och inte sällan också inkompetenta poliser och civilanställda nu sätts in för att försöka lösa gängmord. Samtidigt som dessa brott drastiskt ökar, minskar uppklarningsprocenten kraftigt.

Sen lånade jag en kommentar på ett ställe. Tiden hinner alltid ifatt ..

"Karma är lagen om orsak och verkan - varje handling leder till en motsvarande reaktion. enligt Buddhismen. Stämmer verkligen in på Sossarnas agerande med att sätta sig i regeringsställning genom kohandel med Amineh Kakabavehs. Detta är karma på riktigt!"


Svensk politik liknar mest en urspårad skolpjäs

Är du osäker på vilket parti du ska rösta på i september.

Testa dig med Di:s Valkompass 2022

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar