Sidor

måndag 23 september 2013

Dundrar på och målar efter sköna Rock Me Baby med Johnny Nash och som vanligt målar jag under temat Gudarna Målar och Berättar

Jag lyssnade på några gamla band i kväll och kom på en låt som är så fin. Danslusten dök upp och det blev ett väldigt sug på att få dansa. Det är väldigt länge sedan jag var ute en kväll. Det är länge sedan jag överhuvudtaget dansade. Kanske därför jag gått upp i vikt. Fast en bidragande orsak till är väl att jag slutade röka för snart två år sedan.

Det suger fortfarande ibland efter ciggen. Men det är bara att hålla emot för det är farligt att röka och kröka. Lika är det väl med danssuget. Bara att hålla emot för det har ju blivit farligt att gå ut och då speciellt på kvällar och helger.

Så nu sitter jag här utan dans, cigg och kröka! :-)) Jag får väl dansa hemma för mig själv. Går väl bra det med. Fast nog var det skitkul att dansa med någon. Någon som verkligen kunde ta ut svängarna.

Jag kollade på bandet där jag hittade den fina låten. Bandet är från 1988. Kan ni tänka er? Det är 25år sedan. Fy fasiken! Var tog tiden vägen?

Jag gör så här. Jag lånar namnet på låten till en tavla jag håller på att måla, tror det passar bra.

Video - Rock Me Baby med Johnny Nash

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar