Sidor

söndag 25 augusti 2013

Arbetsförmedlingens starkt ifrågasatta generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist har väl förbrukat sina rättigheter med att stjäla dina och mina pengar!

Om du och jag skulle stjäla på jobbet och bli ertappade, så skulle vi få sparken. Vi skulle kanske bli polisanmälda och hamna i fängelse. Vi skulle förlora vårat jobb omgående. Vi skulle få kicken med omedelbar verkan. Vi skulle troligen bli krävda på det belopp vi stulit! Låter väl rätt så rimligt.

Nu har då denna direktör som tjänar 142000:- i månaden stulit ur våra plånböcker. Hon var inte nöjd med 142000:- i månaden. Hon tyckte vi var snåla med hennes lön så hon tog saken i egna händer och stal från oss på sidan om. Till telefon, lyxresor m.m.

Extraknäckat
Arbetsförmedlingens chef Angeles Bermudez-Svankvist föreläser om ledarskap på arbetstid.
Arvodet är 40 000 kronor. Det ger henne hundratusentals kronor utöver lönen

Har hon någon som helst rättighet att ställa krav på regeringen "folkvald" och det är detsamma som att hon ställde krav på dej och mej?

För min del så är det en spark där bak. Återbetalning och en polisanmälan. Vad hon får för jobb i framtiden är inte min sak. Men inte inom myndigheter och politik i alla fall.

Hur kan regeringen ha problem med lönen och att hitta ett nytt uppdrag till denna tjuv. Hon har väl på alla sätt förbrukat sina rättigheter!

Generaldirektören har efter uppståndelsen dragit sig tillbaka till sitt sommarställe.
Arbetsförmedlingens generaldirektör tvingas lämna med omedelbar verkan. - Hillevi Engström meddelade

Misstänkt bedrägeri på arbetsförmedlingen?
I februari kom ett klagomål till arbetsförmedlingens kännedom. Det handlade om eventuella oegentligheter hos en av lotsleverantörerna. Lotsarna arbetar på uppdrag av arbetsförmedlingen med att hjälpa framför allt nyanlända invandrare in på den svenska arbetsmarknaden. Arbetsförmedlingen betalar ut 6 000 kronor per person i startersättning.
Men en utredare på myndigheten upptäckte att 18 arbetssökande flyttats mellan två företag — och fått ersättning i båda. Det handlar om 108 000 kronor extra i utbetalning

Debiterat dubbelt - Arbetsförmedlingens interna PM, som Expressen tagit del av, avslöjar att utredaren upptäckt att en högt uppsatt person i myndighetens ledning sitter i ledningen för de två bolagen som debiterat dubbelt.
I april beslutade arbetsförmedlingen att genomföra en djupare utredning. Det har ännu inte fattats beslut att överlämna ärendet till polisen.

Bermudez-Svankvist: Jag är stolt
"Jag är stolt över det arbete som har genomförts", skriver Angeles Bermudez-Svankvist, som idag tvingdes bort från posten som generaldirektör på Arbetsförmedlingen, i ett uttalande.

Hur kan man vara stolt över något sådant? Är hon stolt över allt hon sabbat för många? För så var det ju, hon brann för att ge invandrarna jobb och låta de andra stå över. DET VAR HENNES GREJ OCH SYFTE att slå ut svenska ungdomar från arbetsmarkanden. Det är min fasta övertygelse!

Apr 13, 2011 så kunde man läsa och se det här utanför arbetsförmedlingen.
Anställ en nyanländ invandrare och få 75% av lönen. Så står det på de skyltar som arbetsförmedlingen har satt upp utanför sina lokaler. 

Tidigare inlägg
Det finns två som jag tycker mycket illa om. Två riktigt skamlösa kvinnor. Barn och äldreminister Maria Larsson och arbetsförmedlingens generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar