Sidor

söndag 18 mars 2012

En del foton - Vernissage dagen Stockholms Konstsalong i Hagaparken, vid Fjärilshuset

Då var vernissage dagen över. Mycket folk och en härlig glad och positiv stämning. Inte en droppe av några alkoholhaltiga drycker serverades och det gladde mig oerhört mycket. Jag tackar alla som besökte mig och visade intresse för min konst :-)) Nu fortsätter visningen fram till den 8 april. Jag tror att det är 98 konstnärer som medverkar. Det finns mycket fint att titta på.

I den här katalogen presenteras alla konstnärer som ställer ut. Katalogen kostar 50:-

Pågår 17 mars - 8 april
Öppettider tisdag till söndag 11.00-16.00 - måndagar stängt.
Stockholms Konstsalong i Hagaparken, vid Fjärilshuset.
Inträdesavgift 50:-

Jag hade planerat att få plats med åtta tavlor, men de fick inte plats utan, det blev 4:a tavlor i min monter.

Ungefär så här hade jag tänkt det med åtta tavlor. Men så blev det inte. De tavlor som saknas är de två till höger "det blå drömtåget och sillen och strömmingen" sen en tavla högst upp till vänster "drömväven" och den blå lilla tavlan "flaskhalsen" som är omslag till min bok. Jag hade nog kunnat gjort det här bättre om jag valt några andra tavlor. Jag missbedömde och lärde mig något nytt!
 

Några bilder när vi är på väg till Haga norra och några från konstsalongen. Det var tyvärr en kall och blåsig dag så det blev inte en enda bild på hemvägen. Vi frös som bara attan. Nästa år kommer inte vårsalongen tillbaka i Haga norr, utan nu letar de nya lokaler. Fjärilshuset behöver lokalen till att bygga ut sina lokaler.

Äventyret - Foton och tavlor av Stella Karlsson under temat Gudarna målar och berättar - konst och musik hand i hand - I en naturlig värld så är det övernaturliga naturligt! - En bild säger mer än tusen ord!!

Gallerinet.se | Eklund Karlsson Stella
Youtube MarcooStella
Video - Äventyret

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar