Sidor

söndag 27 november 2022

Det har verkligen spårat ur i Sverige på alla sätt och vis!

Vad är det de vill de sociala myndigheterna? Jag har läst om ytterligare en händelse år 2019. Det inträffade ju också efter att utredningen var klar år 2011 om omhändertagna barn. Nu kan man nästan se ett mönster! Makt och lydnad är vad de vill ha dessa människor. De splittrar och söndrar. De tar sig rättigheter som de inte ens har rätt till. Det finns faktiskt lagar och regler som dessa sociala myndigheter inte följer. Hur det är möjligt förstår jag inte! De placerar barnen långt från sina anhöriga och föräldrar.  Är det för att de ska slippa insyn eller jävlas de bara? Jag kan se för min inre syn hur de sitter på sina kontor och gottar sig. Hur de nöjt skrattar tillsammans åt det dom ställt till med! Skadeglada och hånfulla! Människor blir efterlysta och förföljda tack vare några tanter och farbröder på socialkontoren. Människor får sina liv förstörda. 

Den här händelsen tycker jag var väldigt simpelt! Stackars barn! Ingen att känna igen! Kristna barn blir familjehems  placerade hos en muslimsk familj. Både tron och kulturen skiljer sig åt. Här har man verkligen visat sin fulla respektlöshet! 

Den svenska socialtjänsten tvångsomhändertog tre barn...

De svenska myndigheterna placerade döttrarna – som var 4, 6, respektive 12 år – hos en muslimsk arabisk fosterfamilj 40 mil från föräldrarnas bostad. De svenska myndigheterna garanterade inte pappan rätten att kontakta sina barn.

Pappan kidnappa då sina egna döttrar för att ta dem hem!

En domstol i Polen har beslutat att den europeiska arresteringsorder som utfärdats av de svenska myndigheterna bryter mot pappans friheter och mänskliga rättigheter, säger domaren Dariusz

Pappan fick rätt av en polsk domstol, som i ett interimistisk beslut slog fast att den svenska socialtjänsten har brutit mot en EU-konvention som förbjuder att placera barn i kulturellt främmande miljöer.

Jag känner igen det här att bli flyttad långt bort ifrån sina nära och kära. Allt gjort för att sabba för oss! Allt för att splittra! De följde inte en enda regel inte en enda lag! De bara körde på som jävla ånglok!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar