Sidor

söndag 27 november 2022

Det har verkligen spårat ur i Sverige på alla sätt och vis!

Vad är det de vill de sociala myndigheterna? Jag har läst om ytterligare en händelse år 2019. Det inträffade ju också efter att utredningen var klar år 2011 om omhändertagna barn. Nu kan man nästan se ett mönster! Makt och lydnad är vad de vill ha dessa människor. De splittrar och söndrar. De tar sig rättigheter som de inte ens har rätt till. Det finns faktiskt lagar och regler som dessa sociala myndigheter inte följer. Hur det är möjligt förstår jag inte! De placerar barnen långt från sina anhöriga och föräldrar.  Är det för att de ska slippa insyn eller jävlas de bara? Jag kan se för min inre syn hur de sitter på sina kontor och gottar sig. Hur de nöjt skrattar tillsammans åt det dom ställt till med! Skadeglada och hånfulla! Människor blir efterlysta och förföljda tack vare några tanter och farbröder på socialkontoren. Människor får sina liv förstörda. 

Den här händelsen tycker jag var väldigt simpelt! Stackars barn! Ingen att känna igen! Kristna barn blir familjehems  placerade hos en muslimsk familj. Både tron och kulturen skiljer sig åt. Här har man verkligen visat sin fulla respektlöshet! 

Den svenska socialtjänsten tvångsomhändertog tre barn...

De svenska myndigheterna placerade döttrarna – som var 4, 6, respektive 12 år – hos en muslimsk arabisk fosterfamilj 40 mil från föräldrarnas bostad. De svenska myndigheterna garanterade inte pappan rätten att kontakta sina barn.

Pappan kidnappa då sina egna döttrar för att ta dem hem!

En domstol i Polen har beslutat att den europeiska arresteringsorder som utfärdats av de svenska myndigheterna bryter mot pappans friheter och mänskliga rättigheter, säger domaren Dariusz

Pappan fick rätt av en polsk domstol, som i ett interimistisk beslut slog fast att den svenska socialtjänsten har brutit mot en EU-konvention som förbjuder att placera barn i kulturellt främmande miljöer.

Jag känner igen det här att bli flyttad långt bort ifrån sina nära och kära. Allt gjort för att sabba för oss! Allt för att splittra! De följde inte en enda regel inte en enda lag! De bara körde på som jävla ånglok!

onsdag 23 november 2022

Ett jävla skitsamhälle en ond värld! Rena helvetet! Nu börjar det synas tydligt det jag inte förstod! De fick inget för ett förstört vuxenliv!

Det är nu 11 år sedan som den statliga utredningen om "barnen som samhället svek" var klar. Ändå så fortsätter dumheterna med barn som tagits ifrån sina föräldrar. Hur är det möjligt? Barn som rycks upp med rötterna trasas sönder och förstörs av myndighetspersoner och av personer som driver familjehem. Troligen barn som redan innan omhändertagandet var illa behandlade!

Här saknas tydligen förståndet, empatin, kärleken, kunskapen, samvetet, erfarenheten, logiken och mycket mer! Inget verkar vara på topp precis!

Vad hände med den stora utredningen och löftena som staten gav. Tomma löften tomma ord! De kan ingenting dessa elaka människor. Helt olämpliga att jobba med barn och med människor överhuvudtaget. De vet inte vad de håller på med. Fast troligt är att de skiter fullständigt i konsekvenserna av sitt handlande. De har inget samvete!

Barnen som samhället svek - åtgärder med anledning av övergrepp och allvarliga försummelser i samhällsvårdenSOU 2011:9
Publicerad 10 februari 2011 Uppdaterad 02 april 2015

Utredningens uppdrag

Regeringen tillsatte i februari 2010 (dir 2010:15) en utredning med uppdrag att lämna förslag till hur en upprättelseprocess för enskilda som utsatts för övergrepp och vanvård i den sociala barn- och ungdomsvården kan utformas (S 2010:02)



Utredningen föreslår också åtgärder för att förhindra upprepning. Utredningen konstaterar att övergrepp och allvarliga försummelser förekommer i en oacceptabel omfattning även i dagens samhällsvård och att omedvetenheten om frågan är anmärkningsvärt stor. Det behövs ett långsiktigt program för ökad säkerhet inom samhällsvården av barn och unga.

Utredningen anser att Barnskyddsutredningen förslag om att socialnämndens ansvar att förebygga, upptäcka och åtgärda risker och missförhållanden ska lagfästas samt att det för varje placerat barn ska finnas en särskilt utsedd socialsekreterare som besöker barnet minst fyra gånger per år bör genomföras.Det är många människor i dag som saknar samvete. Vad vet jag! Det kanske alltid har varit så fast det inte har märkts så tydligt som i dag. I en överbefolkad värld!

250:000:- fick de "barnen som samhället svek" för sina förstörda liv. De pengarna var för en förstörd barndom hette det! Det finns väl ingen som tror att en förstörd barndom går obemärkt förbi som vuxen? Som barn blir man formad till den man är som vuxen. Det har människorna gjort mot dig! De har förstört ditt liv! 

Jag läste något  i går i aftonbladet som gjorde mig bedrövadNågot så otroligt hemskt och hjärtlöst! Jag var tvungen att sova på saken innan jag skrev det här i bloggen. Jag har själv suttit bakom okrossbart glas när jag var 9 år med en massa vårdare runt om mig varje dag. Ett fängelse för ett illa och icke önskvärt barn. En ledsen, övergiven och ensam flicka. Ett barn i stor sorg och smärta! Men det gömde jag inom sig! Ingen skulle få den glädjen av att se vad de skadat och gjort illa! Inte en tår, det behöll jag inom mig själv! Redan då när jag var 9 år var min tro på vuxna människor som bortblåst. Jag tyckte verkligen illa om dem! Dumma, elaka och korkade

Nu håller de på med sina jävla utredningar igen! Ändå fattar de ingenting! Jag min dumma jävel trodde att de lärt sig något efter utredningen och alla löften de gav barnen som samhället svek. Det skulle göras så mycket men inget är gjort. I dag tror jag faktiskt att de inte kan bättre!

En granskning av Kerstin Weigl:

Så skapades ”Sveriges farligaste flicka”– en granskning av hur 14-åriga Josefin hamnade bakom pansarglas.

Vem bär ansvaret för att en 14-årig flicka placerats på 33 olika familjehem och vårdinrättningar och nu förvaras bakom pansarglas?
Är det i själva verket samhällsvården som skapat ”Sveriges farligaste flicka”?