Sidor

onsdag 26 januari 2022

De borde skämmas och sluta vara stora i käften Sveriges politiker! Viktigpettrar! De flesta av dem rödmosiga, övergödda, stinna och feta.

Politiker som förstört vårt land! De har ingenting att vara stolta över! Fy skam! Titta hur det ser ut i Sverige efter deras framfart! Och inget annat har de att komma med när de går till val år 2022 än att angripa ett annat parti. Så lågt, Så svagt! Va tror dom att de är? Och på det så angriper dom Ryssland! Sjukt! Varför tar de inte hand om oss i Sverige istället? Antagligen så klarar de inte av det eller så är det väl inte så viktigt. Det är väl roligare att ställa till bråk och käbbla. Och det lyfter dom feta löner för! Vårt land är i krig och Sveriges politiker skiter i det. De tycker det är viktigare att lägga näsan i blöt i Ukraina. I andras krig! Hela vårt land är i ett stort kaos och de skiter i det!

Nya S-planen för att attackera SD

Inom kort hoppas Socialdemokraterna vara klara med sin valstrategi. Arbetet har försenats av höstens politiska turbulens, med ett partiledarbyte och en komplicerad regeringsbildning. Men en del är redan klar – den som handlar om hur Socialdemokraterna ska förhålla sig till SD i den här valrörelsen.


*

Bara 3 av 28 kommuner med så kallade utsatta områden har en särskild handlingsplan för att minska segregation, brottslighet och utsatthet, visar en genomgång av Uppdrag Granskning.


Unga nekas bolån trots stabil inkomst

I åtta av Sveriges tio största städer nekas unga med fast anställning och stabil inkomst ett bolån för en första bostad på 39 kvadratmeter, enligt en rapport från Skandia.