Sidor

lördag 31 juli 2021

I dag är jag förbannad och irriterad! Obehagligt, vidrigt och otäckt!

 Vad är det för fel på vissa individer? 

Varje människa har väl rätt att välja det som känns bra för en själv. Det ska väl inte Löfven bestämma! Han bedriver ju hets mot folkgrupp. Så sorgligt! 

Han sitter i media och blir förbannad på folk! Vad menar han? Nu blir jag förbannad! Är så less på dessa snedvridna uttalanden och orättvisor.  Snacka om att skapa dålig atmosfär och osämja. Han vet inte vad han pratar om! 

Nu var det läkare som var på tapeten. Löfven yttrar sig kränkande mot vissa människor som han inte vet något om! Han vet inte ens varför människor väljer läkare! Jag antar att man väljer läkare för det som passar ens person. Jag tror även att invandrare väljer läkare som passar dem. Jag tror till och med att vissa grupper invandrare har egna mottagningar där inte alla läkare passar in. 

Självklart väljer man en läkare som talar ett språk som man förstår. Allt annat är ju idiotiskt! Det är svårt nog ändå att beskriva vad man lider av. Och så vill man ju att läkaren ska ha rätt kompetens. 

Jag tycker att Löfven ska sätta igång nu att se till att "alla" precis alla i hela landet går till alla läkare och tandläkare oavsett den kulturtillhörighet man tillhör. Man finner sig i den vård som alla andra tvingas finna sig i! 

Hur kan han kalla detta för rasism övergår mitt förstånd! När invandrare väljer utländska läkare så talas det inte om rasism! Vad hände?

Det här var verkligen magstarkt!

Löfven: Vidrigt att få välja ”etniskt svensk” läkare.

Statsminister Stefan Löfven (S) säger att han blir förbannad av nyheten om att vårdgivare över hela landet låter patienter välja att enbart vårdas av ”etniskt svenska” läkare och tandläkare, något som nyligen framkom i en granskning av Dagens Nyheter.

– Jag blir så förbannad, det är vidrigt, när jag läste om det kändes det i magen. Vi får aldrig sluta bekämpa rasism och främlingsfientlighet, säger Stefan Löfven i en intervju med Örnsköldsviks Allehanda.

lördag 24 juli 2021

Varför klampar man runt i universum och på andra planeter och förstör dem! Allt behövs för att jorden ska fungera!

Ibland måste man ju bara få ur sig vad man går och tänker på. Mycket kretsar ju runt klimatet just nu. Jag har alltid funderat över klimatet och den stora helheten.

Det som förvånar och skrämmer mig är att de kloka och visa fortsätter att förstöra vår jord. Ja! faktiskt hela vårt universum. 

Jag kan inte tro annat än att allt rubbas om man håller på att landa på månen eller någon annan planet. Folk och farkoster klampar omkring på det de inte vet ett skit om.  Vilket system som helst, som rubbas så blir det ju fel. 

Jag tror att alla planeter har en uppgift att göra för att vår jord ska fungera som den ska. Om detta system rubbas så kan det nog börja visa sig på jorden. Så tror jag! Är det inte den viktiga regnskogen som skövlas så är det olja som borras upp. Och nu så tror en del galningar att det ska gå att bo på månen eller mars! Så ruggigt! Vad händer med jorden då? Nu får de ta och sluta med alla galenskaper de håller på med! 

Nu kan man läsa att månen har rubbats "kommit på sned" och då blir det kaos på jorden. Alla dessa stora översvämningar beror tydligen på det. 

Varför duger inte jorden som den är? Vad håller folk på med? 

Så här kan man läsa om månen:

Månen håller jorden på plats

Vår måne är en udda himlakropp i solsystemet. Vi känner inte till någon annan måne som är lika stor i förhållande till sin moderplanet och det är fortfarande en gåta hur den bildades. En sak tycks dock vara säker – utan månen skulle livet på jorden inte se ut som det gör i dag.


Nasa: Månen kommer ”vobbla till” – och ge framtida rekordöversvämningar

I en ny rapport varnar NASA att kommande förändringar i månens bana kommer få stora konsekvenser när både tidvatten och hög vattennivå slås ihop.

lördag 17 juli 2021

Så galet! Åsikter, åsiktsfrihet och yttrandefrihet!

Jag satt och tittade på ett program på TV. Jag blev så irriterad på en finsk författare. Hon tyckte att hon var den som visste bäst och hade alla rätt. Hon skrev ner sina sanningar i sina böcker till oss andra. Det var hennes åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Vi andra skulle tycka som hon annars var det något fel på oss.

Hon kallar andras åsiktsfrihet för fanatism. En fanatism som ska slås ner med våld. Så var det med hennes åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Så sjukt!