Sidor

måndag 9 september 2019

Fick ett tips i går om att man kunde ta hjälp av en spökskrivare.

Det är inte ofta som jag skriver i bloggen. Har blivit att man mest huserat på Facebook. Fast det börjar bli tråkigt och tjatigt!

Nu funderar jag på att börja skriva på min självbiografi. Men det är svårt så jag är tveksam på om jag fixar det. Fick ett tips i går om att man kunde ta hjälp av spökskrivare. Lät ju faktiskt riktigt perfekt! Jag började glatt googla på detta och trodde att mitt problem var löst. Jag bara dånade när jag läste vad det kostade. De vill ha minst 350:- per sida. Att få hjälp med att skriva en bok kan kosta allt mellan 70000 - 250000:- Jag fick faktiskt en chock!

Jag tror att det är så här! Är du en kändis och rik så är det alltid något stort bokförlag som erbjuder sig och skriver till dig. Du behöver inte betala en enda krona. När en okänd fattiglapp ska skriva en bok så är det bara att betala. Så antagligen är det inte speciellt många fattiglappar som skriver böcker om de inte är duktiga på att skriva. Har man en story men inte kunskapen och orken att skriva så blir det ju inget.

Jag har skrivit några små grejor. Inget svårt eller stort. Att skriva en riktig självbiografi blir ju något annat. Jag har och håller på att samla ihop det som behövs för biografin. Så det finns! Nu saknas bara resten. Ska jag eller ska jag inte. Har inte tagit beslutet ännu. Jag skulle ju kunna släppa självbiografin och göra något annat av min historia. Det tror jag den skulle duga till. Många har sagt det! Det finns till och med de som tyckt att det skulle bli en bra film. Fast de flesta har knappt trott att min livshistoria varit sann. De menar på att ingen kan hinna vara med om så mycket på sa kort tid! Men så är det! 

Jag har kollat lite på hur man gör ett filmmanus! OJ!

Nu ska jag fundera vidare och kolla runt.


måndag 28 januari 2019

Rädda jorden och mänskligheten! Barnbegränsning över hela världen! Inget är väl självklarare..

Det här har jag funderat över mycket länge. Egentligen är det väldigt logiskt. Mänskligheten går under om vi inte barnbegränsar. Vi kommer inte att få plats på jorden! Naturtillgångarna kommer att ta slut! Det finns inget som är så tydligt, enkelt och självklart som att förstå det!

Mening är nog att vi ska ta död på varandra. Jorden är ju överbefolkad. Istället borde man införa barnbegränsning..men det tjänar de väl inga pengar på eliten i samhället. 

Om jag fått bestämma så hade det blivit barnbegränsning över hela jorden. Barnbidraget hade slopats helt förutom för dem som redan hade barnbidrag. Alla nya barn skulle bli utan. Man skulle inte kunna skaffa barn om man inte hade råd. Man ska kunna försörja dem med sitt eget arbete. Det är nog det enda och bästa sättet att minska jordens befolkning. På slutet när vågskålen väger jämt igen så finns det jobb och bostäder till alla. På köpet så är vi snälla mot moder jord och spar på hennes naturtillgångar.

Om man slutar betala ut barnbidrag i Sverige så kommer flyktingströmmen att minska drastiskt till Sverige och Europa. Då föds det mindre barn i Europa. På så sätt minskas nog barnafödandet i vissa andra länder också. Folk har inte råd. Sen om man vill hårdra det hela så kan man sluta att betala ut bistånd till fattiga länder där det föds mycket barn. Då kan de inte längre förlita sig på hjälp från andra länder utan de kanske behöver börja tänka efter för sin egen överlevnads skull.

Det är inte omöjligt att stoppa barnafödandet. Folk måste ju lära sig. De måste förstå. Allt handlar om kunskap! Man måste helt enkelt undervisa människorna. Det är det enda. Finns inget annat!

I en del religioner är det förbjudet att använda preventivmedel. Men jag tror inte det är förbjudet att vara avhållsam...