Sidor

måndag 9 september 2019

Fick ett tips i går om att man kunde ta hjälp av en spökskrivare.

Det är inte ofta som jag skriver i bloggen. Har blivit att man mest huserat på Facebook. Fast det börjar bli tråkigt och tjatigt!

Nu funderar jag på att börja skriva på min självbiografi. Men det är svårt så jag är tveksam på om jag fixar det. Fick ett tips i går om att man kunde ta hjälp av spökskrivare. Lät ju faktiskt riktigt perfekt! Jag började glatt googla på detta och trodde att mitt problem var löst. Jag bara dånade när jag läste vad det kostade. De vill ha minst 350:- per sida. Att få hjälp med att skriva en bok kan kosta allt mellan 70000 - 250000:- Jag fick faktiskt en chock!

Jag tror att det är så här! Är du en kändis och rik så är det alltid något stort bokförlag som erbjuder sig och skriver till dig. Du behöver inte betala en enda krona. När en okänd fattiglapp ska skriva en bok så är det bara att betala. Så antagligen är det inte speciellt många fattiglappar som skriver böcker om de inte är duktiga på att skriva. Har man en story men inte kunskapen och orken att skriva så blir det ju inget.

Jag har skrivit några små grejor. Inget svårt eller stort. Att skriva en riktig självbiografi blir ju något annat. Jag har och håller på att samla ihop det som behövs för biografin. Så det finns! Nu saknas bara resten. Ska jag eller ska jag inte. Har inte tagit beslutet ännu. Jag skulle ju kunna släppa självbiografin och göra något annat av min historia. Det tror jag den skulle duga till. Många har sagt det! Det finns till och med de som tyckt att det skulle bli en bra film. Fast de flesta har knappt trott att min livshistoria varit sann. De menar på att ingen kan hinna vara med om så mycket på sa kort tid! Men så är det! 

Jag har kollat lite på hur man gör ett filmmanus! OJ!

Nu ska jag fundera vidare och kolla runt.