Sidor

måndag 28 mars 2016

Känner ni er nöjda nu politiker med vad ni gjort med Sverige...

Finns inga ord kvar snart för vad jag känner över det som händer i Sverige. Varför vill man ett folk och ett land så illa. Vad är det för slags människor som ställt till med det här. Är det medvetet eller är det av ren dumhet.  Jag säger det igen. Sverige var ett smultronställe i en sjuk värld, men nu är det förlorat.. och det är ni politiker som skapat det.

lördag 19 mars 2016

Jag ruttnar verkligen när jag hör hur det blivit i skolorna . Rädda lärare och barn. Bråk, stim, våld och dåliga resultat.

Lärare som blir hotade, de gråter och säger upp sig. Barn som blir mobbade, sparkade och slagna.

Nästan varje dag kan man höra något skit om skolan. Är det inte dåliga resultat så är det stim och bråk...en ljudnivå som inte är mänsklig.

Det känns märkligt att läsa sådan här dynga. Tidigare har vi har haft höga krav på ungarna i skolorna.
 
Utan höga betyg kom de ingenstans. I dag räcker det tydligen med en joker ur kortleken att visa upp för att få bli läkare. Ja .. så blir ju vården därefter också. Ingen kan någonting längre. Jobb som man tidigare behövde höga betyg i behövs inga betyg alls i dag.

Varför är ungarna så stökiga, hotfulla och våldsamma i dagens skolor. Så var det inte när jag gick i skolan. En stor respekt fanns för sin lärare. Vad är det för konstiga ungar som inte har respekt för vuxna människor. Var har all vett och etikett tagit vägen. Moral och sunt förnuft är som bortblåst.

Men jag har förstått under ett flertal år att skolan har monteras ner med flit och man kan ju bara försöka tänka sig varför. Vilka eller vem har nytta av det? Men skit samma. Ungarna ska vara uppfostrade hemifrån att bete sig som folk.

Tre händelser som säger en del om Sveriges samhällsklimat. Det säger att det spårat ur totalt. Det som var så bra tidigare finns inte mera.


 Barnen vågar inte längre gå till skolan – mamman tvingas ta ledigt: "De gråter och bönar och ber" Mobbing, sparkar och slag.

Lärarna berättar: ”Vi gråter i personalrummet” - Lärarflykten i Upplands-Bro.
Lärare blir kallad hemska saker. ”Kärring, håll käften, jävla fitta, jag ska döda dig din jävla hora”.

Det är slagsmål i princip varje dag, ofta i de lägre årskurserna. Jag står och undervisar om meningsuppbyggnad och plötsligt, kaboom, är det slagsmål. Eleverna kastar möbler, pennor och limstift och skriker saker som ”du ska dö” och ”jag ska döda dig” till varandra.

Ibland kommer man i vägen. Jag känner kollegor som gått hem med blåmärken, både på kroppen och i själen.

Hörselskador är ett problem på förskolan - Svårare skydda sig mot ljud på dagis än på industrin. De pratar om att vuxnas hörsel tar stryk...men vad tror de händer med barnens hörsel och mentalitet i den här miljön

onsdag 16 mars 2016

Personalbostäder kan rädda målet för bostadsbyggandet - Man får betalt för att bygga sin egen bostad. Kan väl aldrig bli bättre.

Jag hörde något fantastiskt bra för någon dag sedan. Fast det är väl alldeles för bra så det kommer nog aldrig att ske.  Synd för det är verkligen tok bra. Man får betalt för att bygga sin egen bostad. Kan väl aldrig bli bättre.

Byggbolaget Skanska har svårt att rekrytera anställda som ska bygga de 700 000 bostäder som behövs. En lösning kan bli att först bygga bostäder åt sina egna anställda.

 – Om vi ska bygga de 700 000 bostäder som Boverket uppger att vi behöver fram till 2025 och som regeringen har satt som mål så skulle vi behöva ytterligare ungefär 40 000 årsarbeten.
Ännu fler behöver nyanställas bara för att ersätta dem i branschen som går i pension de kommande åren. Enligt en rapport från Arbetsförmedlingen förväntas pensionsavgångarna i byggbranschen uppgå till 57 000 anställda under åren 2015 till och med 2024.
Fackförbundet Byggnads anser också att fler byggjobbare behövs – de 700 000 bostäderna är bara toppen av ett isberg.
– Självklart är det en utmaning. Vi ska bygga ikapp allt som inte blivit byggt, renovera miljonprogrammen och bygga infrastruktur, säger förbundsordföranden Johan Lindholm och lägger till att en del av lösningen är att fler kvinnor och nyanlända kommer in i byggbranschen.


onsdag 9 mars 2016

Sverige snart ett vandaliserat, skövlat land med ett förtryckt och skrämt folk - Sverige var ett smultronställe i en sjuk värld, men nu är det förlorat..

Nu har jag haft en sådan där tråkig natt igen. Vaknade straxt efter 03.00 och kunde inte somna om. Bara att gå upp och göra i ordning kaffe. Ända sedan dokumentären om Olof Palme var har jag gått och funderat på något. Det stör mig lite att våra svenska politiker inte klarar av att styra Sverige utan det är flyktingar och illegala invandrare som kommer hit som gör det...de styr Sverige. Något är ju riktigt absurt i det.

Folk kommer hit från andra länder som flyktingar och tar över makten i det land de flytt till. Det här stämmer inte för mig. Hade de inte lika bra kunnat gjort det i det land de flydde ifrån. Varför gjorde de inte det. Något måste ju ha varit fel i det landet eftersom folk flytt. Varför stannar man inte kvar och rättar till felen. Istället väljer man att börja ändra och fixa i det land man flytt till. Varför väljer man ett land som man inte är nöjd med utan ser sig tvungen att ändra det som redan fanns där när man gick över det landets gränser.

Ibland har jag kunnat förstå att dessa flyktingar som nu finns i svensk politik gärna vill ändra på saker och ting genom hot om straff för att få sin vilja igenom. Vi blir ett diktaturliknande land. Sverige som har varit ett fritt land i en demokrati .. men nu ska det toppstyras av flyktingar.

Om det stör mig. Det är det minsta jag kan säga. Hur jag än gör och tänker så låter det fel i mina öron. Helt galet.  Jag trodde flyktingarna skulle hem till sitt igen med tiden. Vad naiv jag måste ha varit som trott det. Men jag har för mig att det sas så för 30-40 år sedan när de började komma hit till Sverige. Men så blev det ju inte. Alla stannar och så kommer det nya på det. Hur länge kommer det att hålla. Går det att hantera det. Det tror jag inte. Skolan, vården och äldrevården är ju redan körd i botten. Klart det inte håller.

Ja just det. Vad har Palme med det här att göra. Det framkom i dokumentären att han kom hit som flykting. Tydligen har han också haft problem och störts sig på Sveriges befolkning. Det är tråkigt att våra svenska politiker är så obegåvade så de låter sig köras över och styras av flyktingar. Med andra ord -De är inte så smarta så de klarar av att regera landet.

Det som stör mig oerhört mycket är att Sverige ska byggas sönder. Snart ser vårt vackra land ut som en enda stor kåkstad, en schweizerost om flykting politikerna får som de vill ... med eller utan tvång. Allt ska ändras, inget är bra till dem. Nu ska även Sveriges gränser inom landet ändras.  Snart har vi väl inget kvar som liknade Sverige för 40 år sedan. Vad liknar det då? Skit skulle jag vilja säga. Ett vandaliserat, skövlat land med ett förtryckt och skrämt folk.

Migrationsverket går in och plockar på sig bostäder i varje kommun. De tar det de vill ha och blir det inget över till en vanlig arbetar så bryr de sig inte om det. Huvudsaken flyktingarna får en lägenhet. Fast det är underligt eftersom det är just den där arbetaren som är med och betalar hyran med sin skatt på något han själv inte har tillgång till. Riktigt skruvat.

Något annat jag hörde i går som fick det att vända sig i magen. Nu vill någon politiker kunna gå in i kommuner och plocka på sig mark med tvång. De hotar med straff om kommunerna inte gör som de vill. Det här var otroligt billigt och lågt. Naturligtvis kom det från en flykting politiker. 

Tänk så dum man har varit som trott att flyktingarna valt att bosätta sig i Sverige för att vi har en demokrati här. Men så är tydligen inte fallet utan snarare så väljer de Sverige för att vi har så korkade politiker här.

I dag tog jag mig min rättighet att säga vad jag tycker. Vi hade den rättigheten i Sverige tidigare och vad jag vet så är inte den "grundlagen" ändrad ännu. Annars brukar ju en del politiker tafsa på dem med.

Sen något annat som stör mig är ju som vanligt media. Tänk att de inte en enda gång ska kunna återge en händelse med bara fakta utan de ska alltid dit med sitt eget tyckande. Otroligt oprofessionellt och osmakligt. Det är väl lika där som med politiken. Bara flyktingar som jobbar inom den branschen.  Skulle de inte istället prova på byggbranschen. Fast de kan ju få skit under naglarna och så kan de ju få lov att se en riktig arbetares vardag.

Jag såg det alldeles nyss hur media inte är konsekvent när de återger olika händelser .. det beror på vilken person det gäller. Man vrider och vänder så det ska passa ens egna syften. Ingen ärlighet eller moral. Finns inga rakryggade personer här inte. 

"Tidningsanka (eller pressanka eller bara anka) är en publicerad nyhet som är medvetet falsk. Ankor publiceras av olika skäl, till exempel för att svärta ned meningsmotståndare eller för att förbättra försäljningsresultatet. Samma effekter kan ibland nås utan att tidningen tar till medvetna lögner, genom att man publicerar rykten utan att ha försökt kontrollera dessas riktighet. Om falsariet uppdagas, kan tidningen då försvara sig med att man har varit i god tro."

Något som oroar och stör mig mycket: Tabu råder kring invandring och miljö - massinvandring är en tickande miljöbomb.  Professor: Massinvandring dåligt för miljön.
"Många invandringsförespråkare anser att Sverige har kapacitet att ta emot många invandrare eftersom landet är glest befolkat. Emellertid, om kravet är en hundraprocentig nationell livsmedelsförsörjning är Sverige redan nu kraftigt överbefolkat", skriver Arnstberg.
Han menar att det vore kontraproduktivt att låta så kallade klimatflyktingar invandra till Sverige då förutsättningarna för att odla mat och biobränsle är bättre söderut.
"Det är avsevärt mer påfrestande för naturen med människor som bor på vår breddgrad, än om de bor i varmare länder".

Sverige var ett smultronställe i en sjuk värld, men nu är det förlorat..


fredag 4 mars 2016

Är det dagens skämt eller lögn? - Indraget bidrag vid nej ska få fler att lämna Sverige ... I dagsläget handlar det om cirka 4 000 personer

Klubbat och klart!

Undra om det gäller de illegala också? Vad händer med de tidigare 80 000 som ska utvisas. Räknas inte de in? Nu har siffran sjunkit till fjuttiga 4000 personer. Är det ett skämt ett spel för gallerian.

Det här borde införts och gjorts redan för 30 år sedan. Det finns massor av folk i landet som för länge sedan borde vänt hem igen just på grund av att de inte har eller inte hade något asylskäl. De är ändå kvar och har etablerat sig i svenska samhället. De tar en plats som de inte behöver och inte har rätt till. Det är nog redan försent för Sverige. Man skulle behöva riva upp medborgarskap som flyktingar fått på orätta grunder. Man skulle behöva skicka hem folk som kom redan för 30 år sedan.
Tänk att ingen fattade att det skulle bli så här illa till slut. Jag har sagt det i många år. Alla människor på jorden får inte plats i lilla Sverige.

Expert ifrågasätter uppgift om 80 000 avvisningar


onsdag 2 mars 2016

Jag är förskräckt. Nu har Sverige tydligen ballat ur ordentligt ... Äckligt samhälle ... Det är ju fullständigt kaos och vi är nog på väg mot en katastrof

Varje dag blir man matad med det ena eländet efter det andra. Det är mycket, väldigt mycket. Hur har det kunnat bli så här. Vem vill och tillåter att Sverige förstörs. Hela landet har ju havererat. Märker inte folk det. Jag är förvånad och ändå mera förvånad. Varför vill man förstöra något som var bra. Vilka vill förstöra och varför. Jag förstår inte. Jag blir bara mer och mer bestört. Det har ju gått överstyr hela skiten. Politikerna har ju tappat greppet helt över Sverige och verkligheten. Märker de inte vad som händer. Sverige går på kryckor, hur länge kommer det att hålla. Varför sätter ingen stopp. Jag är rädd för att det inte finns någon insikt och förståelse för vad som händer. Man lallar fortfarande runt som byfånar eller gungar  runt på några luftslott. Så är det, man kan inte bygga hus på lösan snö. Jag lovar att hela skiten kommer att rasa. Vi är nog på väg mot en katastrof. Mycket tråkigt.