Sidor

måndag 22 december 2014

Det är skrämmande att se hur våra egna politiker undan för undan utför övergrepp på sitt eget folk och på sitt egna land

Förundrad, förvånad är nog bara förnamnet på vad jag tycker om dagens Sverige och på hur politikerna handskas med saker och ting. Jag slängde iväg en tanke till Rysslands president Putin. Han har 87% av sitt folk med sig. Vilket parti har det i Sverige? Det här har tydligen skapat avundsjuka hos svenska politiker som inte har lyckats bli lika populära som Putin. Då tar avundsjukan och svartsjukan överhand och man börjar smutskasta personen. Man försöker verkligen skada honom och hans land! Skrämmande vad avundsjuka kan ställa till med.

I dag tror jag dessa avundsjuka små människor är mycket rädda för att något litet parti i Sverige skulle kunna gå om dem och få så mycket av folket med sig som Putin har i sitt land. Helt enkelt segla förbi tack vare att de är bättre. Att folket helt plötsligt vänder dem ryggen. Konstigt att de inte själva inser att det är deras eget fel. Jag tror de är rädda! Rädda för vad som skulle kunna hända dem själva om ett parti i Sverige skulle få så mycket röster.

En avsatt oduglig politiker i Sverige får snabbt ett nytt jobb i landet. Ett toppjobb.  Hur kan de få de om de inte har folks förtroende? De sitter fortfarande och är med och styr Sveriges ekonomi och politik på detta sätt! Det känns verkligen inte rätt!

Man förlorar alltså sitt eget folks förtroende och röster. Det är kört där! Då kommer de på den geniala iden att försöka få annat folk att beundra och titta på dem och rösta på dem. Man måste alltså få folk från andra länder som inte vet så mycket om Sverige och dess politik att flytta hit och rösta på dem. Man gör helt enkelt ett folkutbyte. Man skiter i sitt eget folk. Man gör allt för att utplåna dem. Man går till och med in i lagar, grundlagar och ändra.  Inget är heligt. Ingen skam eller respekt för folket. Man tillsätter tvångslagar för att skada ursprungsbefolkningen. Man gapar och skriker om allas lika värde. Med detta värde låter man ursprungsbefolkningen förlora allt de byggt upp. Man låter det nya folket som ska ta över gå före till arbeten och bostäder. Man lyssnar inte till ursprungsbefolkningen längre, man kör över dem! Orättvisa råder och inte jämlikhet. Finns inget som kan kallas för allas lika värde i landet längre. De kristna prästerna plingar i kyrkklockorna till ära för en annan religion "islam" man plingar för fara för landets egna religion "kristendomen".

I dag läste jag lite snabbt om Löfven och socialdemokraternas turer om den nedröstade budgeten. Löfven velar! Först ska han avgå två gånger om hans budget blir nedröstad. Han avgår inte utan han utlyser nyval. Men nu har han tydligen ändrat sig igen. Nu håller han på att svika sina egna väljare med att försöka samarbeta med de andra blocken. Och som i den diktatur vi är på väg in i så gäller inte samarbetet med Sveriges tredje största parti. Det partiet ska man försöka lagändra så det blir olagligt att rösta på!

Vart är vi på väg i landet Sverige? Inte får man väl göra riktigt hur som helst? En sak ska ni veta att den här människan Löfven är inte min statsminister. Socialdemokraterna är inte mitt parti lika lite som moderaterna och Reinfeldt är det.  Aldrig partier som stryp yttrandefriheten och åsiktsfriheten.