Sidor

fredag 18 maj 2012

Vad gör man i ett land som man är missnöjd med. Klart jag är besviken på den Svenska ordningen. Eller snarare sveket från svenska politiker! I hela världen försöker man minska våldet men här i Sverige legitimerar man det.

Man får inte tycka så mycket i det här landet längre? Men nu tänker i alla fall jag tycka lite fast det är förbjudet.

Om man inte gillar landets seder och bruk och dess lagar och regler. Varför väljer man inte ett land som passar bättre. Varför bosätter man sig då och stannar? Någon som kan förklara det för mig? Jag läser och läser och försöker förstå, men jag förstår inte! Jag har dragit ihop en del länkar. Och det jag direkt reagerar på är att det betalas ut en massa pengar till människor som kommit till Sverige från andra länder. Det är bidrag till deras religion, det är bidrag till deras unga, det är bidrag till deras kultur. Det är skadestånd för diskriminering. Jag trodde verkligen inte det var riktigt så här illa i Sverige. Jag har trott att det ordnar sig nog. Men det börjar märkas mer och mer av människors missnöje. Missnöjet blir större, högre och tydligare för varje dag som går.

Idag är jag nog lite upprörd. I många år har vanvårdade människor i Sverige sökt upprättelse och skadestånd för ett förstört liv. Men ännu har inte ett enda öre betalats ut från varken stat eller kommun. Det här är väl om något diskriminering.

Islam i Sverige

Islam är Sveriges näst största religion efter kristendomen med uppskattningsvis cirka 150 000 bekännare. Majoriteten av dessa bor i de tre storstadsområdena och är invandrade muslimer som kommit till Sverige under andra hälften av 1900-talet från olika länder i Asien, Afrika och Balkanhalvön.

I hela världen försöker man minska våldet men här i Sverige legitimerar man det.
Azam Quarai möter dagligen kvinnor som utsatts för våld. Hon menar att politikerna måste ta sitt ansvar.
Våld mot kvinnor, barn eller andra personer. Islam förbjuder det. Ändå tillåts det i Sverige av
svenska politiker. Politikerna ger bidrag och därmed makt till minoritetsgrupper.

Demokratiministern borde omedelbart utreda hur det kan komma sig att Ungdomsstyrelsen gång på gång kan betala ut bidrag till antidemokratiska rörelser.

Samtliga stöds med bidrag
Hälften av moskéerna har bidrag från staten, övriga stöds av kommunala pengar.

Staten betalar 60 miljoner kronor om året för att samfundens trosuppfattning ska harmoniseras med svenska värderingar som likabehandling oavsett kön eller sexuella preferenser.

Tuesday, February 28, 2012
Vidrigt beteende av Reinfeldt Regeringen.
En muslim ville inte gå en matkurs, hon påbörjade inte ens kursen.
Fastforward, då fick muslimen 60,000 kronor i skadestånd som diskriminerad.

Svenska kyrkans tidning pryds av muslim i slöja
KYRKAN Kyrkans tidning i Växjö heter Trovärdigt och bilderna är från en syjunta där ”nysvenskar” träffas i svenska kyrkans regi.

Bilder på moskeer i sverige

NEJ TACK ! Till moské i Sverige
finns på Facebook.

JA TACK ! Till moské i Sverige
finns på Facebook.

Alla kyrkor på arabiska halvön ska bort samtidigt byggs moskeer i Sverige
Islam är bra på att förfölja oliktänkande, och inte minst de som bekänner sig till kristen tro.

25 000 kr till Islamsk Kulturföreningen
Nyköpings kommun har beslutat att ge Islamska Kulturföreningen 25 000 kronor i bidrag från skattebetalarna. Det är en skitsumma i sammanhanget men ställer ändå en del frågor.
Det innebär tydligen att det finns en islamsk kultur fast det inte finns en svensk enligt PK.
Rättroende muslimer och islamister betraktar det som sin religiösa plikt att arbeta för att överbrygga klyftan mellan det privata och det offentliga. De är djupt missnöjda med den svenska ordningen där religion betraktas som en privat angelägenhet.

Video - Queen - I Want To Break Free

Något betydligt trevligare. Några gäss på simtur med sina små ungar. 
Så är det väl! "Så gör barn i byn som de lärt hemma"

lördag 5 maj 2012

Väldigt roligt - Månadens konstnär på restaurang Kroken i Nynäshamn är Markko Eklund Karlsson.

Glada nyheter från restaurang Kroken i Nynäshamn. Månadens konstnär är Markko och han ställer ut mellan den 5 maj - 2 juni 2012.

Idag har det varit vernissage mellan kl: 12:oo-15:oo. En liten fågel kvittrade i mitt öra att det varit mycket folk. Måste ju säga att jag är jätteglad för Markkos skull. - Bra skit! :-))

Nu måste jag se om jag hittar några fina foton. Tog några bra på valborg och någon dag innan det.

Video - Desireless - Voyage Voyage

Letar under tiden efter takten till min nästa målning. Har inte hittat den riktigt ännu, men jag är nog på gång! Om inte annat så får jag lyssna på en hel massa musik som är ny för mig.

På väg till brasan. Sedan brasa och fyrverkerier.

Jag kom på en annan grej. Hittade en grej på backen på en gångväg inte så långt från brasan också någon dag tidigare. Jag tog en bild på den. Först hade jag tänkt låta den ligga kvar men så ångrade jag mig och tog med mig den hem. Grejen var en stjärna i plast. Ett hexagram "helheten". Passar bra till valborgs brasan. Men jag läste en grej ute på nätet om att just denna sex uddiga stjärna har något symboliskt värde när det gäller vår miljö. Så tur i alla fall att jag tog upp den. För jag tror inte plast förmultnar i naturen. Plast är nog mest bara ett giftigt ämne och alltså ohälsosamt för vår natur.

Den nedre delen av stjärnan pekar neråt mot den mänskliga världen och den övre delen pekar uppåt mot Gud

Just nu bär jag med mig stjärnan som en liten tur symbol. En kul grej. Det kanske funkar.

Foton tagna någon dag innan valborg. Vacker natur.

Jennifer Rush - Flames Of Paradise (Duet with Elton John) (Video) - [HQ]

Jennifer Rush - Heart Over Mind (Video) [HQ]

torsdag 3 maj 2012

Fotade en jättestor vitsippa.

Just nu suger det inte speciellt mycket att skriva blogg. Det kanske beror på våren!? Vädret är ju vackert och en del fina bilder har jag hunnit fota. Tro det eller ej men jag såg en vitsippa så stor att jag inte trodde mina ögon. Självklart fotade jag underverket.

Har lyssnat på lite musik ikväll. Försöker komma i någon slags form för att måla något. Får väl se om det blir något ryck. Annars är nog allt som vanligt.

Fastnade för tre låtar ikväll. Lägger upp dem i tur och ordning och hoppas de vill vara med.


Video - Cheyenne - Bufalo blanco

Video - Melissa Horn - Jag saknar dig mindre och mindre

Video - Robert Palmer - Addicted To Love