Sidor

tisdag 21 september 2010

Vart tog demokratin och rätten att rösta på vad man vill vägen? - Människor med diktatur fasoner ute på gator och torg!

Man blir både förbannad och skrämd! Vart har demokratin tagit vägen i Sverige? Vart har rätten till att tycka och tänka som man vill tagit vägen? Vad är det som händer? Läskigt värre!

Hörde på nyheterna att någon hackat Sverigedemokraternas hemsida, plockat reda på en massa namn på privatpersoner och hängt ut dem på nätet! Med vilken jävla rätt gör man det? Vem ger dem rätt att bestämma vad andra ska göra, tycka och tänka? Vad är det för slags människor med dessa diktatur fasoner? Rasistiska - eller? Oliktänkande! För mig kan dom nog få stå för rasism.

Det är med just sånt här beteende som demokratin kommer att dö. Med sådana här människor som försöker skrämma och hota andra till tystnad och lydnad. - Gör som vi säger annars! Fy fan! Sådana här människor går ut och ställer sig i ledet bakom det som är rätt och fel och fördömer andra, går ut på gator och torg. "usch vad skämmigt!"  Det kan inte leda till något gott! Nä! det gör det nog inte! Sådana här människor vet inte vad demokrati och jämlikhet är!

Man ska ju inte kasta sten när man sitter i glashus. Så sa iallafall min gamla farmor.

Tog mig friheten att kopiera av det jag hittade i en tidning ute på nätet. Var bara tvungen att ta det, för jag trodde jag läst fel, men icke !!! Fy fan va sjukt!

Länk: Sverigedemokrater hängs ut på internet

Skapad: 21.09.2010 07:10 (Uppdaterad: 21.09.2010 08:20)

Sverigedemokraternas webbplats har utsatts för en attack. Ett register med över 5 000 namn på medlemmar och sympatisörer till Sverigedemokraterna har lagts ut på internet, en del med adress och telefonnummer. Det var sent igår kväll som innehållet på medlemssidan blev tillgängligt för allmänheten.
Sverigedemokraternas pressekreterare Erik Almqvist säger till Dagens Nyheter att han tror att gärningsmännen vill skrämma människor som haft kontakt med Sverigedemokraterna. Partiet har polisanmält attacken.
I går kväll demonstrerade tusentals människor i Sveriges största städer mot att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen i söndagens val.

Angående valet

Jag kollade på valvakan. Och jag kan lova att jag aldrig hört och skådat något simplare och mer skrämmande. Hur lågt kan människor sjunka? Våra sittande politiker sjunker så lågt, så lågt! Och sådana ska styra ett demokratiskt samhälle? Allt gick ut på att spotta på Sverigedemokraterna så mycket som möjligt!? Helt otroligt! Det våra partiledare gjorde var att spotta på 5,7% av befolkningen som utnyttjat sin rättighet att lägga en röst i valet. Det är dom som blivit bespottade av partiledarna. Det är alldeles säkert, jag har aldrig haft något större förtroende för våra politiker, men nu finns absolut inget mer än ett stort förakt. Hur kunde dom sjunka så lågt, bli så barnsliga!? Ingen som helst respekt!! Dom trampar på människorna, förlöjligar dom, pissar på deras åsikt!! Sällan man ser något mer skrämmande än det som hände i valvakan. Den enda jag kan påminna mig som var försiktig i sitt uttalande angående Sverigedemokraterna var Folkpartiets Jan Björklund, tyder på att han kanske kan tänka ett steg längre än de övriga.

Nästa val blir det missnöjespartiet för mig, det är väl det när man lägger sin röst blankt. Finns några siffror på hur många som röstade blankt, på missnöjespartiet? Det finns det säkert. Vore kul att se dom siffrorna.

Nu skiter jag iallafall i det här. Politik och Politiker "suger"