Sidor

torsdag 12 mars 2009

The murder of Baby Briana - Så ruskigt, så det är inte riktigt klokt!

Mycket har jag sett! Men det här tog nog priset! Du bör ha bra nerver för att kolla på den här video snutten. Mycket, mycket otäck. Ofattbart, ogreppbart! En liten bebis blir misshandlad och till slut mördad av sina föräldrar! Det är bara inte riktigt klokt! Till och med poliserna gråter.

Video - The Murder of Baby Briana
http://youtu.be/PztTA5EVGQU

måndag 9 mars 2009

Den statliga utredningen om vanvård i den sociala barnavården är inne i en ny fas nu. Anmälningstiden är slut för att kunna intervjuas!

Nu börjar väl det stora jobbet. Några intervjuver är kvar. Sen ska det sammanställas. Ska bli spännande att se vad som händer med den information dom får in. Kommer allt att linka på som tidigare, eller kommer några förändringar. Jag hoppas och tror på förändringar. Så många människors lidande måste leda fram till något, det kan ju inte vara bortkastat lidande! Ca 1000 personer har anmält sig till det här. Ändå så handlar det om flera hundra tusentals människors lidande. :-((

Jag citerar direkt från den statliga sidan.
2009-03-02
Anmälningstiden till intervju är nu ute.
Utredningen vill tacka alla som har hört av sig och anmält sig till intervju. Fram tills idag har vi gjort 450 intervjuer. Fler än 490 personer står på kö. Utredningen kommer att överlämna en delrapport till regeringen vid årsskiftet 2009. Slutrapporten kommer att överlämnas när utredningen har intervjuat alla och analyserat allt material.

Att döda sitt barn kan tyckas otänkbart! Förstår det inte alls? Kvinnorna håller tydligen på att gå om männen?

Det har varit mycket kvinnor inblandade i barnamord ett tag nu?

Svårt och obegripligt när någon dödar sitt barn. Extra svårt blir det ju att föstå när det är mamman som gör det. Fast det har ju visat sig gång på gång nu den senaste tiden att "kvinnor kan". Flera gånger har det hänt nu att kvinnan varit medhjälplig till att mörda sitt egna barn. Eller så har dom gjort det alldeles själva?

BabyP, Bobby, Riley Ann Sawyer blev två år gammal, Och så var det en annan
kvinna som mördade alla sina fem barn.

Länk: Kvinna misstänks ha dödat sitt barn

Länk: "Många försöker ta sina liv efteråt."

Jag vet att det varit fler fall. Men det här räcker väl till!

Mellan åren 1965-2007 dödades 280 barn av sina egna föräldrar. Det är något fler pappor som dödar men skillnaden är ytterst liten.